Rendezvények

Rendezvényszervezés 360 fokban Fuerteventurán.

Garantáltan örök élmény lesz, ha arra vágysz! Legyen szó luxusról vagy nem, nagy létszámról vagy nem, szárazföldön vagy óceánon, garantáltan egy életre szóló tapasztalatokkal fogsz gazdagodni. Ha tetszik az ötlet, keress bátran, segítek!

Csapatépítők

Incentive utak

Konferenciák

​Koncertek

Edzőtábor

Tengerparti esküvői ceremónia

Nászút

Születésnapok

Családi, baráti rendezvények

 

TÁBOROK "TEST-LÉLEK-SZELLEM"

 

A Test-Lélek-Szellem egysége, egyensúlya adja azt harmonikus állapotot, amiben jó lenni = jó lét ...JÓLÉT

Fuerteventura természeti adottságait tekintve 360 fokosan támogatja testi-lelki-szellemi jólétedet, tökéletesen alkalmas pihenésre, feltöltődésre, kikapcsol(ód)ásra, elvonulásra, edzésre, elmélyülésre. Mert ha jóban vagyunk magunkkal, akkor másokkal is jóban vagyunk. Fuerteventura egy nyugodt sziget, a nyugalom sziget, vagy ahogy errefele mondják 'la isla tranquila'.  Itt soha nem fog annyi külső impulzus érni, mint egy nagyvárosban, épp ezért lehetőséged lesz magadra jobban odafigyelni, észrevenni a téged körülvevő természet ajándékait, megcsodálni és elmerülni a színekben, messzire nézni a kopár hegyek felett megpihentetve a szemet, az idegrendszert, a szél kifújja a gondolataidat, a víz felrázza az érzéseidet, és így tovább. Fuerteventura az Fuerteventura. Elfogultság nélkül. Ez a sziget elrabolja a szíveket. Ha ide tervezed következő utadat, készülj arra, hogy valami jó fog veled történni, ott legbelül...Tebenned.

Ebben a szellemben, s főleg sokatokkal beszélgetve, hogy ki milyen életfázison megy át jelenleg, s mire lenne szüksége, mit figyelt meg a környezetében, született meg az ötlete az alábbi műhelyeknek vagy táboroknak vagy elvonulásoknak vagy bárminek is nevezhetjük. A lényege ott rejlik, hogy legyünk együtt, és csináljunk valami olyat együtt vagy egyedül, ki mire vágyik ebben az életciklusában, amitől jobban érezzük magunkat, és ezt a JóLétet magunkban rögzítve tudunk visszatérni saját életterünkbe. Álmodozásnak tűnik? Próbáld ki velünk! Mindenki jól akar lenni, így a célunk máris közös cél :)

Az alábbi tematikák körül választhatsz, amelyekhez teljeskörű tanácsokkal, infókkal, szervezéssel segítem a munkádat, hogy egy felejthetetlen fuerteventurai élménnyel gazdagodjon az életed. A Te feladatod az, hogy népszerűsítsd baráti, munkatársi, nyelviskolai, edzőtermi vagy egyéb közösségedben, és jelezd felém, hogy hányan vagytok. Mindent megoldunk, Ti vagytok a fókuszban!

 

"ELVONULÁS, MAJD FELVONULÁS": egy hét Fuerteventurán, és minden érzékszerved újjongani fog. Heti program része: alvás, emlékézetes napfelkelték, felejthetetlen naplementék, tiszta tengeri levegő belégzése, jógaórák, masszázs, gyalogos túra misztikus helyeken, főző workshop, kulturális szigettúra letűnt korok nyomában, tengerparti lovaglás, állatok-növények, közös olvasás, éneklés, zenélés. A program kiemelt része a Reiki 1 kurzus, melyről oklevelet kapsz.

"NYELVI LABOROK": Fuerteventura az alábbi nemzetek nagyszámú anyanyelvi képviselőinek köszönhetően tökéletesen alkalmas nyelvi táborok megszervezésére - olasz, spanyol, német, angol. Heti program része: minden, amit az adott csoport csinálni szeretne anyanyelvi asszisztenciával - kulturális szigettúrák, kalandtúrák, gyalogtúrák, kerékpártúrák, olvasó- és beszélgetőkörök, főző workshop, jóga, szörfkurzus, hajókirándulás. 

"FOTÓLABOR": Fotós vagy és imádod a természetet, a tájképeket, az állatokat, a növényeket, az óceánt, a sportokat, a csillagokat, az éjszakai fotózást? A legjobb hely ez akkor számodra, hogy újabb tapasztalatokkal gazdagodj és fantasztikus képekkel térj haza. Helyismerettel rendelkező profi fotós segíti a munkátokat. A program kiemelt része egy csillagvizsgálóban tett látogatás, csillagász közreműködésével.

 

Remélem, már azon gondolkodsz, hogy kikkel beszélj, és a naptárodat nézgeted, hogy mikor gyertek.... !! :-) Segítek: a Wizzair közvetlen járata Budapestről vasárnaponként repül (www.wizzair.com).

Természetesen, ha saját tábor-labor-műhely öteleted van, írj nekem azonnal, és megbeszéljük!

Szeretettel várlak, imádni fogod!

     

    2017 © Minden jog fenntartva!
    Weboldal készítés: webmestered.hu
    I'm not Human - Oasis song (Fuerteventura miracle mix)